La Closerie des Thorins befinner seg i hjertet av den prestisjetunge Moulin-à-Vent appellasjonen  og har laget vin siden 1732. Vinmarkene ligger helt i den sørlige enden av Burgund, og har 37 hektar med vinstokker. Vinområdet er anerkjent for å være av eksepsjonell kvalitet og ligger i appellasjonens fineste terroirer (Champ de Cour, The Vérillats, La Rochelle, etc.). Domenet drives nå av Jean-Jacques Parinet som har har gitt La Closerie des Thorins en ny drivkraft  og en ambisiøs innsats for den høyeste kvalitet.


Vingårdens 30 hektar er plantet med en tetthet på 9000 vinstokker per hektar. Utbyttet holdes svært lavt, mellom 20 og 35 hektoliter per hektar avhengig av vinmarken, for å bidra til at vinene har en nydelig konsentrasjon og en sterk terroir-karakter. Alle vinrankene er beskåret med en Gobelet-stil beskjæring. Jordsmonnet er rik på granitt, jernoksid, kobber og mangan, noe som skaper nydelige harmoniske viner laget av appellasjonens eneste druesort, Gamay Noir à Jus Blanc. Vinene er plantet i flere lieux-dits, inkludert Le Champ de Cour, Les Thorins og Les Vérillats, med et variert utvalg av jordsmonn, som deretter bringes ut i produksjonen av enkeltvingårdsviner.


La Closerie des Thorins har erstattet alle sine fat og har 200 fat fra det fineste treverk, nøye utvalgt for å sikre perfekt balanse i vinene. Optimalisering av naturlig mikrooksygenering, tilpasset lagring, respekt for årgangens og terroirets spesifikke karakter: Alt som kan gjøres gjøres for å oppnå det høyeste kvalitetsnivået, årgang etter årgang. I dag, på grunn av disse nye krevende kvalitetsstandardene, er domenet i stand til å tilby en rekke fremragende viner.